Oferta

Warzywa strączkowe

OPAKOWANIA A'400g

BAKALIE

OPAKOWANIA A'500g

LUZ W WORKACH

BIO


Naszą bogatą ofertę asortymentową możesz spotkać na regałach firmowych w większości hipermarketów na terenie całej Polski.

OPAKOWANIA A'400g



  1. Fasola Piękny Jaś Tyczny
    Waga netto: 370g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:20

  2. Fasola Piękny Jaś medium
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20

  3. Fasola Biała Jednolita
    Waga netto: 400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20

  4. Fasola kolorowa Red Kidney
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20

  5. Fasola kolorowa Malinka
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20
  6. Fasola kolorowa Czarna
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:20
  7. Fasola kolorowa Oczko
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20
  8. Fasola kolorowa Adzuki
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20
  9. Fasola kolorowa Mungo
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:20
  10. Soczewica czerwona
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20
  11. Soczewica zielona
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20
  12. Soczewica brązowa
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:20
  13. Groch żółty połówki
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20
  14. Groch zielony połówki
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20
  15. Soja
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20
  16. Cieciorka-groch włoski
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20
  17. Mieszanka wojnicka
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20
    Skład: Fasola Biała Jednolita, Fasola Adzuki, Fasola Mungo, Groch żółty połówki, Soczewica zielona, Soczewica brązowa, Kasza.
  18. Mieszanka śródziemnomorska
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20
    Skład: Fasola Piękny Jaś medium,Fasola Biała Jednolita, Fasola Mungo, Fasola Adzuki, Fasola Czarna, Fasola Red Kidney, Fasola Malinka, Groch żółty połówki, Soczewica brązowa, Soczewica zielona, Cieciorka.
  19. Mieszanka staropolska
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20
    Skład: Fasola Biała Jednolita, Fasola Siarka, Fasola Czarne Oczko, Cieciorka, Pszenica obłuszczona.
  20. Pszenica obłuszczona
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :20

BAKALIE


  1. Orzech włoski łuszczony
    Opakowanie: łubianka
    Waga netto:250g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :12
  2. Orzech włoski łuszczony
    Opakowanie: torebka foliowa
    Waga netto:250g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20
  3. Orzech włoski w łupinie
    Opakowanie jednostkowe: siatka
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20
  4. Orzech włoski w łupinie
    Opakowanie jednostkowe: siatka
    Waga netto:1000g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 10
  5. Śliwka suszona bez pestki
    Opakowanie jednostkowe: łubianka
    Waga netto:250g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 12
  6. Mak niebieski
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:20
  7. Śliwka suszona bez pestek
    Opakowanie: torebka foliowa
    Waga netto: 250g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20
  8. Rodzynka karmazynowo-złota
    Opakowanie: torebka foliowa
    Waga netto: 250g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20
  9. Migdał cały
    Waga netto: 250g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20
  10. Migdał płatek
    Waga netto: 200g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20
  11. Wiórki kokosowe
    Waga netto: 200g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20
  12. Żurawina suszona cała 250g
    Waga netto: 250g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20
  13. Morela suszona
    Waga netto: 250g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20
  14. Daktyl suszony
    Waga netto: 250g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20
  15. Papaja naturalna
    Waga netto: 250g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20
  16. Chips bananowy karmelizowany
    Waga netto: 200g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 10
  17. Chips bananowy karmelizowany z sezamem 200g
    Waga netto: 200g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 10
  18. Orzech ziemny w karmelu
    Waga netto: 250g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20
  19. Arachid w czekoladzie
    Waga netto: 250g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20
  20. Imbir Kandyzowany
    Waga netto: 250g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym: 20

OPAKOWANIA A'500g



  1. Fasola Piękny Jaś tyczny
    Waga netto: 450g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14

  2. Fasola Piękny Jaś medium
    Waga netto:450g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14

  3. Fasola Biała Jednolita
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym :14

  4. Fasola kolorowa Red Kidney
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  5. Fasola kolorowa Malinka
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  6. Fasola kolorowa Czarna
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  7. Fasola Czarne Oczko
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  8. Fasola kolorowa Kanarkowa
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  9. Fasola kolorowa Adzuki
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  10. Fasola kolorowa Mungo
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  11. Soczewica czerwona
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  12. Soczewica zielona
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  13. Soczewica brązowa
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  14. Groch żółty połówki
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  15. Groch zielony połówki
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  16. Soja
    Waga netto:450g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  17. Cieciorka -groch włoski
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
  18. Zupa wojnicka
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
    Skład: Fasola Biała Jednolita, Fasola Adzuki, Fasola Mungo, Groch żółty połówki, Soczewica zielona, Soczewica brązowa, Kasza + saszetka z warzywami suszonymi.
  19. Zupa śródziemnomorska
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
    Skład: Fasola Piękny Jaś medium,Fasola Biała Jednolita, Fasola Mungo, Fasola Adzuki, Fasola Czarna, Fasola Red Kidney, Fasola Malinka, Groch żółty połówki, Soczewica brązowa, Soczewica zielona, Cieciorka. + saszetka z warzywami suszonymi.
  20. Zupa staropolska
    Waga netto:500g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:14
    Skład: Fasola Biała Jednolita, Fasola Siarka, Fasola Czarne Oczko, Cieciorka, Pszenica obłuszczona + saszetka z warzywami suszonymi.

LUZ W WORKACH A'25KG, A'50KG LUB PAKOWANY W KARTONY TYPU: SZUFLADA

Warzywa strączkowe -oferta dla przetwórni, hurtowni, restauracji, a także sklepów.

Nasza firma poleca różnorodność odmian fasoli. Nasiona tych fasoli mają zróżnicowaną wielkość i barwę - od biało-kremowej przez wszystkie odcienie czerwieni i fioletów do czarnej.
Fasole dostarczamy luzem w workach a'25 kg oraz w kartonach szuflada a'4 i 8 kg w różnym asortymencie.

Fasole białe


Fasola Piękny Jaś Tyczny - ziarna fasoli zawierają najwięcej łatwo przyswajalnego białka, witaminy: B1, B2, jak również wapnia, żelaza, potasu oraz kwasu foliowego.


Fasola Piękny Jaś Medium


Fasola Biała Jednolita (Aura, Igołomska, Bomba, Perełka)

Fasole kolorowe


Fasola kolorowa Red Kidney - są to dość duże, czasem czerwonawe, a nawet brązowe ziarna, które po ugotowaniu mają mączystą konsystencję i lekko słodkawy smak.


Fasola kolorowa Malinka


Fasola kolorowa Czarna - doskonałe źródło białka. Ułatwia utrzymanie właściwej wagi ciała. Cenny element diety w profilaktyce i leczeniu chorób kobiecych.
Czarna fasola jest jednym z podstawowych produktów kuchni tajskiej i meksykańskiej. Ma niewielkie rozmiary i błyszczącą powierzchnie. Charakteryzuje się lekko mącznym smakiem i odmienną od europejskich odmian kruchością.

Fasola kolorowa czarna drobna
Fasola kolorowa czarna gruba


Fasola Czarne Oczko - łatwo ją rozpoznać po charakterystycznej plamce w kolorach od czerni do żółci, która ozdabia jej białą lub kremową powierzchnię. Fasola ta ma przyjemny, delikatny smak, zawiera dużo kwasu foliowego. Używana jest do zup i sufletów warzywnych.


Fasola kolorowa Kanarkowa - ulubiona fasola Peruwiańczyków, ze względu na jej bardzo unikalny smak używana również w kuchni meksykańskiej i latyno- amerykańskiej.


Fasola kolorowa Adzuki - zazwyczaj ma kolor przechodzący od ciemnej czerwieni aż do brązu, niekiedy jest prawie czarna. Z uwagi na jej delikatną łupinę i delikatny zwracający uwagę słodki smak, wspaniale nadaje się do dań z ryżu i innych dań zbożowych.


Fasola kolorowa Mungo zwana też fasolą złotą. Zawiera dużo żelaza i witamin. Fasola ta doskonale nadaje się na kiełki, które mają najwyższą wartość ze wszystkich składników naszego pożywienia. Można je dodawać do wszelkiego rodzaju sałatek, makaronów, ryżu.


Fasola kolorowa Pinto - czerwono - brązowa, nakrapiana, średniej wielkości o podłużnych ziarnach z podbarwionymi odcieniami. Można ją gotować z fasolą czerwoną i białą, gdyż w obróbce cieplnej zachowuje się bardzo podobnie. Ma mocny, mączny charakter i wyśmienicie nadaje się do potraw z kukurydzą i ryżem.


Soczewica - jest źródłem białka, węglowodanów złożonych i wapnia oraz nienasyconych kwasów tłuszczowych. Cenny element diety w profilaktyce i leczeniu chorób układu krążenia. Po skiełkowaniu wspaniałe źródło enzymów i witaminy C. Jest wyjątkowym źródłem oryginalnego smaku i bogactwa naturalnych składników.
Jej bardzo delikatny smak sprawia, że soczewica jest znakomitym dodatkiem do zup, sałatek, przekąsek, dań z warzyw i mięsnych.


Soczewica czerwona

Soczewica zielona

Soczewica brązowa


Groch żółty cały


Groch żółty połówki - to groch łuskany, połówki to oczyszczone z łuski i rozłupane ziarna grochu. Posiada dużo witaminy A.


Groch zielony cały


Groch zielony połówki - to niedojrzały groch żółty, zebrany wcześniej. Szybko się gotuje w przeciwieństwie do grochu całego. Można z niego łatwo uzyskać puree, stąd nadaje się do wszelkiego rodzaju zup i kremów.


Soja - posiada regularny, okrągły kształt. Występuje w odmianach żółtej, czerwonej i zielonej. Jest bogatym źródłem wysokowartościowego biologicznie białka roślinnego, tłuszczu o korzystnym dla organizmu składzie. Soja zawiera potas , magnez, wapń, żelazo, witaminy B1, B2, PP, E, K, A i C oraz inne z grupy B.


Cieciorka - roślina strączkowa, której ziarna przypominają groch zarówno kształtem jak i smakiem. Spożywanie ciecierzycy jest korzystne dla osób chorych na cukrzycę, ale również dla osób zdrowych bowiem pomaga utrzymać stały poziom cukru we krwi.


Mak - nasiona maku zawierają duże ilości wapnia, a także błonnika pokarmowego. Mak znajduje zastosowanie kulinarne. Najczęściej używa się go do wypieków ciast oraz dekoracji pieczywa.


Śliwki - wykazują wysoką wartość energetyczną. Działają moczopędnie i przeczyszczająco, likwidują zaparcia. Obniżają poziom cholesterolu we krwi. Karoten zawarty w śliwkach poprawia wzrok.

Orzech włoski - zawiera dużą ilość witamin, w tym zwłaszcza witaminy E i z grupy B: B3,B5,B6. W orzechach tych występuje dużo soli mineralnych, potasu, wapnia i magnezu. Orzech ma także duże zastosowanie w przemyśle cukierniczym.


Orzech włoski cały

Orzech włoski łuszczony - zawiera dużą ilość witamin, w tym zwłaszcza witaminy E i z grupy B: B3, B5, B6. W orzechach tych występuje dużo soli mineralnych, potasu, wapnia i magnezu. Orzech ma także duże zastosowanie w przemyśle cukierniczym.

OFERTA WARZYW STRĄCZKOWYCH BIO
POSIADAMY CERTYFIKAT ZGODNOŚCI
WYDANY PRZEZ JEDNOSTKĘ CERTYFIKUJĄCĄ BIOCERT MAŁOPOLSKA

    

ASORTYMENT:

  1. Fasola masłowa LIMA
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:20
  2. Fasola biała drobna
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:20
  3. Fasola Perełka
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:20
  4. Fasola kolorowa Borlotti
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:20
  5. Fasola kolorowa Czarna
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:20
  6. Soczewica brązowa
    Waga netto:400g
    Sztuk w opakowaniu zbiorczym:20